Uitnodiging en hoe nu verder.

Beste leden,

Het is voor ons allen een rare tijd met veel  onzekerheden, onduidelijkheden en vragen. Het allerbelangrijkste is natuurlijk dat we met z’n allen gezond blijven.

Buitenom dat alles anders is dan “normaal” moeten we als vereniging ook  vooruit kijken en nog belangrijker hoe  met de situatie om te gaan. Zoals nu de situatie is, evenementen pas als er  een vaccin is, zal het lastig worden om carnaval te vieren zoals we dat al 55 jaar doen.

Wij gaan dit natuurlijk niet alleen bepalen, dit willen wij graag  met jullie bespreken en van hieruit gezamenlijk een plan van aanpak maken. We willen jullie graag uitnodigen voor onze jaarvergadering  op 8 september 2020 om 20.00 uur in het Stiekelzwiengebouw.                                                                   

Waarom zo laat? Wij denken als we deze eerder houden dat er naast het evalueren van het afgelopen jaar heel veel vragen gesteld gaan worden hoe we het komend jaar gaan aanpakken, en hier kunnen we op dit moment geen concrete antwoorden geven. 

De overheid  zal voor half augustus / begin september niet meer informatie geven dan er nu is. Wij hebbende de komende weken nog overleg met diverse werkgroepen en alle zusterverenigingen. Dit alles geeft ons meer inzicht en kijk op diverse mogelijkheden om met jullie te bespreken.

De agenda voor deze vergadering kunnen jullie in de laatste week van augustus tegemoet zien.

Blijf gezond en tot 8 september.

Het bestuur cv ’t Stiekelzwien

info@cvstiekelzwien.nlwww.cvstiekelzwien.nl

Ontwikkeld door Webservicedienst.nl B.V.