Organisatie

Stelt u zich eens voor, in het jaar 1965 de eerste prins Iegel en in het jaar 1971 hadden we de eerste carnavalsoptocht in Barger-Compascuum. De mensen van het eerste uur zouden destijds niet gedacht kunnen hebben hoe snel en goed het met de vereniging gegaan is. Dit is het gevolg van jarenlange inzet van diverse mensen die zich inzetten voor de vereniging met als doel het feest te doen slagen en dit alles in wat goed was voor in die tijd.

Ook nu zitten we weer een nieuwe periode, het vorige bestuur die toch meer als 10 jaar alles goed heeft geregeld is tijdens de laatste jaarvergadering gestopt. Van hieruit is een nieuw bestuur ontstaan met weer een andere denkwijze en manier van besturen,

Missie:

Onze missie is om het carnavalsfeest in het geheel te promoten, organiseren en ontwikkelen voor alle inwoners van onze regio om zo te verzekeren een ieder op hun eigen niveau carnaval kan vieren voor het heden en de toekomst.

Werkgroepen

Naast een dagelijks bestuur, heeft de vereniging meerdere werkgroepen. Jeugd, activiteiten/optocht/karrenbouwers, sponsoring/promotie. Een heel bijzonder groep die we bereid hebben gevonden om als groep van advies en ondersteuning te fungeren zijn de oud vorsten.

Elke werkgroep heeft een aanspreekpunt en kunt u bereiken via de onderstaande mail adressen.


Algmene informatie
info@cvstiekelzwien.nl


Werkgroep communicatie en sponsoring
  
sponsoring@cvstiekelzwien.nl

Werkgroep activiteiten, optocht en karrenbouwers
optocht@cvstiekelzwien.nl

Werkgroep jeugd  
jeugd@cvstiekelzwien.nl

Wijzigingen of vragen betreft de ledenadministratie
leden@cvstiekelzwien.nl

Secretariaat
secretaris@cvstiekelzwien.nl

Financieel
penningmeester@cvstiekelzwien.nl
Huur Stiekelgebouw

huurstiekelgebouw@cvstiekelzwien.nl

Ontwikkeld door Webservicedienst.nl B.V.